MB Solartechniek onderdeel van MB Klimaattechniek B.V. heeft zich door de jaren zich ontwikkeld van een traditioneel installatiebedrijf tot een belangrijke partner in de energie transitie. Wij leveren en installeren zonnepanelen systemen. Zoekt u een betrouwbare installateur met jarenlange ervaring en die graag met u mee denkt? Dan zijn wij de aangewezen partij. 

Na  telefonisch overleg maken we een afspraak  voor een adviesbezoek. We kijken dan naar uw wensen, naar het dak, eventuele schaduw van ventilatiepijpen of dakkapel, naar de slimste kabelroutes en naar hoeveel zonnepanelen voor u het meest interessant zijn. Alles wordt door ons uitvoerig opgemeten. Zo ontwerpen we het optimale systeem voor u en heeft u een all-in advies en offerte waar geen verrassingen en onverwachte kosten meer bovenop komen.

Onze vakkundige monteurs komen uw zonnepanelen installeren, sluiten deze aan en zorgen dat u meteen kunt beginnen met besparen. Meestal hebben we dit binnen een dag in orde gemaakt.

Daarna kunt u met de Enphase MyEnlighten-webtoepassing van MB Solartechniek direct energieproductie volgen, de status van uw systeem bewaken en uw gegevens delen met familie en vrienden, allemaal vanuit een eenvoudige, gebruiksvriendelijke applicatie.

Met behulp van onze uitgebreide MyEnlighten webtoepassing,  houden we uw installatie in de gaten. Hiermee kunnen we snel reageren op afwijkingen en gebreken. Tevens kunnen we bepalen of het tijd wordt om uw panelen te reinigen. Alles vanuit onze kantoor!

Indien u als  particulier zonnepanelen koopt, kunt u de btw op aanschaf en installatie (21 procent) terugvragen bij de Belastingdienst. Bij een standaardpakket van 10 zonnepanelen (3.000 wattpiek) voor € 4.700 levert dit € 760 op. Met het stappenplan van MB Solarttechniek  is dat heel eenvoudig.